Nieuwsberichten
1 2 3 4
Kunst als zilveren draadje door het NNF geweven
09-08-2012 17:33
...een kunstenaar is er om het kind in de mens wakker te kussen!
Dit zinnetje kregen wij van Frans van der Reep vorig jaar tijdens NNF11, en het was als op ons lijf geschreven. Immers Nooitmeermaandag is van de beleving, van de zinneprikkeling en van het uitvergroten van momenten. Momenten van verbazing onder het world wide web van industriele krimpfolie, s'nachts miniem verlicht voor het mystieke effect. Momenten van bezinning op de zwevende vlotten in het bos, onder de klamboe, begeleid door de zwoele stem van Marcello Mastroianni.
Dit jaar gaan we een kunstwerk bouwen met iedereen die het festival bezoekt. Geen moeilijke bouwwerken. Geen gedoe met haast of stress. Marian Bakker, Marian Tappel en Roxanne Monsanto nodigen iedereen uit om mee te dromen en mee te creëren. Daarvoor hebben we boszoekers nodig, fantasten, droomwevers, boomwippers en klimmers, hoogvliegers en graafgragen en iedereen die wil beleven hoe het voelt om een kunstwerk te maken. Wij zorgen voor de optimale omstandigheden en samen voegen we iets toe, voor elkaar, en gewoon omdat we dat kunnen.
Factuur downloaden
28-06-2012 17:47
Mag jij je toegangskaartje declareren bij je bedrijf? Of ben je ZZP-er en neem je je toegangskaartje op in je administratie? Zodra je in het vervolg een kaartje koopt, wordt er automatisch een factuur aangemaakt. Uiteraard hebben we voor iedereen die al in het bezit is van een kaartje ook een factuur aangemaakt.
Het NNF12 is op...
14-09-2011 09:29
Het Natural networking Festival 2012 is van 30 augustus tot en met 2 september... Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws over het nnf, meld je dan hier aan.
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS