Nieuwsberichten
1 2
Doe Allemaal mee...!
14-08-2013 23:33
Hallo allemaal!

De voorbereidingen voor het NNF 2013 zijn in volle gang, en tot nu toe hebben we alweer veel animo van leuke mensen die leuke dingen willen doen of meenemen...!

We gaan beginnen met het samenstellen van het programma, dus we roepen iedereen die zich al in heeft geschreven op om zijn/haar/jullie activiteit aan te melden! Dit kan je doen door een kort verhaaltje (Liefst ongeveer 100-150 woorden) over je activiteit (inclusief een duidelijke foto van jezelf) hier in te vullen. (let op: je moet eerst ingelogd zijn voordat de link werkt)

Verder gaan we alles weer samen doen dus via deze link kunnen jullie bekijken en invullen welke bar/keuken dienst je zou willen doen. Zoals gewoonlijk vragen we jullie hier ook om op het moment dat jullie aankomen.

Ook zijn er elk jaar weer veel mensen die iets willen doen met foto/video. Het lijkt ons een goed idee als diegenen die dat willen, contact met elkaar maken zodat jullie je activiteiten enigszins in overleg kunnen uitvoeren. Er zijn zoveel dingen die je vast kunt leggen, en er gebeurt teveel tegelijk om alles vast te kunnen leggen dat het vast handig en goed kan zijn om te overleggen hierover. Misschien kan er een soort foto/video groep ontstaan waarin en waardoor er mogelijk vruchtbare samenwerking kan ontstaan. We hebben een basis gelegd voor contact hier in het forum.

Door jullie bijdragen komt het NNF altijd weer nog beter uit de verf! Geef hier aan wat jij kan meenemen.
Mocht wat jij wil meenemen niet op het lijstje staan, kan je dat hier aangeven.

Binnenkort ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een link voor het betalen van je kaartje.

Tot slot nog een oproep voor de mensen die zich nog niet hebben ingeschreven, er zijn nog plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in...

Hartelijke groeten,
Het NNF Team
10x Natural Networking Festival
10-07-2013 15:32
Met vol enthousiasme zijn we alweer een paar weken druk bezig met het organiseren van de 10e editie van het Natural Networking Festival! Zoals jullie misschien weten zijn er helaas een aantal mensen gestopt met meehelpen. We vinden dit heel jammer en dat was niet fijn, maar we hebben dankzij de hulp van iedereen een nieuw basis team weten samen te stellen. Het NNF is en blijft 'open source in het echt' dus alle hulp is welkom, want het NNF maken we met z'n allen!

We hebben besloten de inschrijving voorlopig open te houden, maar wacht niet te lang want voor je het weet zijn alle plaatsen bezet... Als iedereen die we nu hebben gesproken die wil komen zich even aanmeld, zijn er niet zo heel veel plekken meer over! Meld je dus allemaal even aan a.u.b...! We proberen binnen 1-2 weken je aanvraag te behandelen en de uitslag aan je door te geven.

Belangrijk is dat we helaas nog even aan het wachten zijn op het overnemen van de stichting en dus ook op het overnemen van de bankrekening van de stichting. Dit betekent dat je nog niet direct na acceptatie van je aanvraag je kaartje kan kopen. Later in de zomer sturen we iedereen een mail waarin we doorlinken naar het kopen van je kaartje.

Zoals jullie weten is crowdsourcing bijzonder een belangrijk (en geweldig) element in de formule van het NNF, dus denk er a.u.b. alvast over na wat jullie kunnen doen en/of meenemen voor de komende editie. In de volgende nieuwsbrief gaan we extra aandacht aan crowdsourcing besteden. Als we zorgen dat we allemaal goed op elkaar ingespeeld zijn dan kunnen we het 10e NNF voor iedereen nóg beter maken.

Wat ons betreft is het NNF elk jaar wéér een stukje beter dankzij jullie inspanningen en voortschrijdend inzicht over wat iedereen voor zich -en samen- kan doen om het NNF het beste uit de verf te laten komen.

Bedankt voor jullie steun en positieve berichten

Het NNF Team
Belangrijk... de kleine lettertjes
14-06-2013 23:02
Zoals jullie weten houden we bij het NNF van transparantie, openheid en samen doen. Daarom delen we ook graag belangrijke officiële wijzigingen met jullie Achter het NNF zat, goed verstopt en goed georganiseerd, een stichting waarin Remko en Fanny de bestuursleden waren. Vanaf juni 2013 stappen zij uit het bestuur en gaan Martijn en Daan een nieuw bestuur vormen. Dat wordt op dit moment allemaal geregeld, waardoor er wat vertraging opgetreden is mbt tot de inschrijvingen voor NNF 13, en de organisatie van een volgend magisch NNF. Maar we verwachten dat dit snel rond is, dus hou je mailbox en de site in de gaten!
NNF 10 jaar! :-)
22-05-2013 23:16
Dit jaar is er voor de 10e keer NNF! Voor de 10e keer rijst die magische plek op uit de bossen van Elp.
Heb je ideeën voor het vieren van deze 10e verjaardag? Je kunt je ideeën hierover delen op het forum.
Datum NNF13 bekend
22-05-2013 23:11
De datum voor NNF13 is bekend!
Het Natural Networking Festival 2013 is van donderdag 5 september t/m zondag 8 september.
Van 4 juni tot 23 juni kun je je inschrijven voor NNF13.
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS