Doorlopende dingen
Tijdens het NNF geen strakke tijdschema’s en kort aangelijnde planningen, maar veel vrijheid om je ding te doen. We updaten regelmatig wat er te beleven valt, en goede ideeën zijn welkom!

Het NNF festival ligt in een prachtige omgeving, zeker de moeite waard om een wandeling te maken in het bosgebied rondom het festivalterrein! En daarna kun je lekker uitpuffen in de sauna. Laat je verwennen met een heerlijke massage, neem een duik in het meertje vlakbij, of pauzeer in de hottub met een glaasje wijn.

De hele dag door kun je je cafeïneshot halen in de huiskamertent, of je neervleien op de een van de banken met een vers kopje thee. Of sleep een zitzak naar een fijn plekje en dommel weg in de zon.

Geen zin om te hangen? Daag iemand uit voor een potje tafeltennis, sjoelen, dammen, schaken, badminton of een meerstemmige jamsessie van de fijnste nazomerliedjes. Plug je je laptop in op het WIFI-netwerk als je even aan wilt haken met de wereld buiten het NNF.

’s Avonds kun je gezellig bij elkaar kruipen bij het kampvuur, waar je al kletsend of turend in de vlammen aan je biertje of wijntje kunt lurken. Genoeg te doen dus!