Programma
In de aanloop naar het Natural Networking Festival toe, plaatsen we hier de workshops die bij ons zijn aangemeld. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden. Relax, Play, Brain, Media en Soul zijn de categorieën. In voorgaande jaren waren er ongeveer 120 programma onderdelen. Lees de sfeerbeelden hieronder om een indruk te krijgen van wat je ongeveer kunt verwachten.

Relax
Je brein tussendoor op een lager toerental laten draaien is gezond voor de mens. Begin je dag fris met yoga of een mediteersessie in de bossen. Leef je uit met kwasten en kleuren in een workshop schilderen. Of dompel je onder in een film met ruimtegeluiden en laat je fantasie de vrije loop.

Play
Spelend leren voor volwassenen en kinderen, NNF is vóór! Toon een science fiction video en filosofeer over de toekomst. Maak je eigen droomhuis van klei en magazines. Trek je stoute schoenen aan voor een nachtwandeling, en schrijf op wat je voelt en ervaart. Geef je fotografie carrière een boost en maak profielfoto’s van NNF-ers in je eigen mobiele fotostudio. Laat je stem horen in een workshop jazz-zang. Maak een animatiefilmpje met groente en fruit. Laat je theatrale kant zien als nutty professor, Madonna of transformeer kortstondig tot hufter of Cassanova.

Brain
Betweters, filosofen, muggezifters, creatieve innovators, uitvinders en genieën kunnen hun brein naar hartelust kietelen tijdens het NNF. Train your brain met ‘mental mapping’. Leer spreken als Obama. Laat je inspireren door een lezing over veiligheid en privacy, stel kritische vragen. Haal de Einstein in jezelf naar boven tijdens een lezing over de ruimte en reizen in de tijd. Of duik vol overtuiging in een sponsorcase, en bedenk en bediscussieer innovatieve oplossingen.

Media

Juist als je even los bent van alle mediaprikkels, kom je vaak op totaal nieuwe ideeën. Zo ook bij het NNF. Wat is de toekomst van Twitter? Bestaat Facebook nog over 10 jaar? Wat haal jij uit je online social networks? Oganiseer een discussieplatform, waarbij er live getwitterd wordt en zo niet alleen het NNF maar ook mensen daarbuiten mee kunnen doen. Of brainstorm over de features van een nieuwe I-Pad krant en zet een bedrijfsplan op. En ontwerp de voorpagina alvast met Indesign en Photoshop.

Soul
Keer de binnenkant naar buiten, let your soul glow. Leer hoe je je elevator pitch kunt verbeteren via een coachingsessie. Leer jezelf kennen in een reading. Ontknoop een blokkade van jezelf via een introductie familie- en organisatie opstellingen. Ervaar hoe het voelt om met (nog meer) zelfvertrouwen te spreken voor groepen. Of word zen-master in de kookkunsten!