Entreekaarten en consumptiebonnen
De aanmelding voor het nnf in 2013 gaat vanaf 4 juni 2013 van start. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan.

Magie

Elk jaar vinden we per ongeluk weer een toverformule waardoor de goede mensen op precies de goede plek blijken te zijn. Hoe die formule werkt weten we niet precies, maar met een snufje intuïtie, een dosis enthousiasme, af en toe een avondje met wijntjes, een shotje geluk en veel input van jullie lukt het toch elke keer weer om die bijzondere mix van mensen op het NNF te krijgen.
Helaas betekent dit sinds een paar jaar ook dat we mensen moeten teleurstellen. Ook vorig jaar waren we namelijk helemaal uitverkocht.
Behalve dat zorgde het beperkte aantal plekken er ook voor dat de mensen die wel kwamen, nog actiever gingen nadenken over de manier waarop ze aan het festival konden bijdragen en het nog magischer konden maken. En wauw wat leverde dat gave momenten, plekken, workshops en groepsdynamiek op.

We willen alles van je weten ; )

Om ook van NNF13 een bijzonder festival te maken, maken we het je dit jaar nog makkelijker om aan te geven wat jij zou willen bijdragen aan het NNF. En of dat nou een kruiwagen, een workshop of een stralende glimlach is, alles wat bijdraagt aan een bijzonder NNF13 brengen we graag in kaart.
Komende weken wordt er hard gewerkt aan de website om dit allemaal mogelijk te maken.

Aanmelden NNF2013
Je kunt je vanaf 4 juni 2013 inschrijven voor nnf13 We willen proberen om een maximaal aantal mensen maximaal van het festival te laten genieten.
Wat je kunt bijdragen (netwerk, spierballen, sfeer, kookkunst, workshop, materialen, initiatieven...) en hoe lang je komt is van invloed op de kans dat er een plekje voor je is.

Meedoen
Dus: vul nadat je je in mei hebt aangemeld je profiel zo volledig mogelijk in en laat zoveel mogelijk informatie achter zodat wij een beeld krijgen wie je bent en wat je kunt bijdragen.

Consumptiebonnen
Op het NNF is een bar waar je van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht koffie (altijd belangrijk bij korte nachten) thee, fris en alcoholische drankjes kunt drinken. Ter indicatie, gewone koffie is 1/2 munt fris 1 munt en wijn en (een flesje) bier 11/2 munt
Ook het eten is goed verzorgd, bij het ontbijt en lunch wordt rekening gehouden met grote en kleine eters. Een normaal ontbijt kost bijvoorbeeld 3 en voor 4 munten heb je een luxe ontbijt. Een normale lunch kost 4 en een luxe lunch 6 munten. Bij het avondeten serveren we een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje voor 10 munten. Natuurlijk houden we rekening met vegetariërs, en zijn onze koks creatief genoeg voor verschillende dieetwensen!
Consumptiemunten zijn tijdens het festival te koop voor 11 euro per tien munten. In de voorverkoop via de website (gelijk met het kopen van je kaartje 10,=)

We maken er weer een prachtig festival van.