Contact
Community
Al je vragen kun je stellen op het forum van de community, hier op de website. Er zijn veel hulpvaardige NNF bezoekers die al meerdere jaren het festival hebben bezocht. Zij kunnen je al erg veel vertellen over het hoe en wat op het festival. Plaats je vraag op het forum, je zult zien dat je vraag snel wordt beantwoord!

Twitter, hashtag #NNF13
Deelnemers en organisatoren van het Natural Networking Festival kun je herkennen doordat ze regelmatig posts plaatsen met de hashtag #NNF13. Je kunt deze zelf ook gebruiken wanneer je vragen hebt over het NNF of informatie over het NNF wilt delen. Wil je graag met iemand meerijden of vragen of iemand een diaprojector of iets anders voor je mee wil nemen? Plaats de hashtag #NNF13 bij je tweet, dan kunnen andere NNF-ers je vraag makkelijk retweeten en maak je meer kans dat wat je nodig hebt, ook gaat lukken. Na het festival is de hashtag #NNF13 ook een handige manier om uploads van foto’s en video’s met elkaar te delen via Twitter.
Volg het NNF via: https://twitter.com/#!/nnf13.

E-mail
De meeste informatie staat hier al op de website. Mocht je toch nog extra informatie nodig hebben, stuur dan een mail naar Protected email address. We proberen we je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden.